Unieke leerkansen in de werkomgeving

Hylas wil onderwijs en de arbeidsmarkt dichter bij elkaar brengen en doet dat door scholen met jouw bedrijf te verbinden. Jouw expertise wordt gebruikt bij het ontwerpen van hylo’s: ervaringsgerichte leerkansen op de werkvloer. Leerlingen komen zo in contact met professionals en bedrijven, via activiteiten op de werkvloer, simulaties en getuigenissen of in de digitale omgeving. Meer weten?

Wat is hybride leren?

Hybride leren brengt het onderwijs en het werkveld dichter bij elkaar. We baseren ons op het model van Zitter & Hoeve (2012) waarbij we het schools leren verweven met werkplekleren en simulatieleren, gekoppeld aan reflectie.

Samen maken we Hylas mogelijk

Als bedrijf maak je Hylas mee mogelijk door je deuren te openen voor een groepje leerlingen en door vrijwillig medewerkers als rolmodel beschikbaar te stellen. Wij helpen bij de invulling van het programma en bezorgen je een handleiding met handige tips. 

  Marketing Voor Werkgevers Groei

  Iedereen groeit met Hylas

  Als werkgever krijg je er natuurlijk ook iets voor terug! Naast een waardevolle ervaring voor je werknemers, versterkt je bedrijf de binding met de maatschappij. Bovendien geef je kinderen de kans om op ontdekkingstocht te gaan in het werkveld en hun horizon te verruimen. Misschien verleg je mee de steen die nodig is voor meer instroom in jouw sector?

   Geef jongeren groeikansen

   Heb je zin om de deuren van jouw bedrijf open te zetten voor de werknemers van de toekomst? Deel jouw enthousiasme voor de sector door jongeren een kijkje te laten nemen bij jou op de werkvloer.